top of page
HEADER_SMAL3.jpg

Optimaal gebruik van de Qbox

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

“ In één dag van het gas af onder zeer aantrekkelijke omstandigheden”
De Qbox wordt geheel prefab geleverd in capaciteiten variërend tussen 50 en 500 kW.

Aan de buitenkant is de box te voorzien van elke gewenste bekleding, waardoor de Qbox optimaal in de omgeving kan worden ingepast. Aan de binnenzijde bevinden zich de opwek- en afgifteapparatuur, opslagvaten en de gehele regeltechniek.


De Qbox wordt tegen of nabij uw gebouw geplaatst en krijgt, naast een stroomvoorziening, slechts twee aansluitingen: de aanvoer- en retourleidingen naar de huidige warmtevoorziening in uw gebouw. Daarmee is de impact op uw woonomgeving of bedrijfsprocessen volstrekt minimaal. Plaatsing, aansluiting en inbedrijfstelling geschieden in slechts één dag.

Koelen met de Qbox


Naast het leveren van warmte en warm tapwater kan de Qbox ook ingezet worden om koeling aan uw gebouw te leveren, hierdoor haalt u met de Qbox het gehele jaar maximaal rendement uit uw investering.

Energiediensten, leasing

In een traditionele transactie van koop en verkoop schaft u een Qbox aan, voorzien van een onderhoudscontract. De aanschaf is aantrekkelijk vanwege seriematige productie en het gemak van plaatsing en installatie. Het is echter ook mogelijk om de Qbox te leasen of om enkel energiediensten af te nemen; een financieringsconstructie waarbij energie geleverd wordt in plaats van een energieleverende machine. De Qbox komt dan in de vorm van Energy-as-a-service, waarbij geen aanslag wordt gepleegd op uw investeringsbudget maar uw energiekosten in de exploitatie vallen.

238 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Neem contact met ons op
Qbox B.V.
Saffierborch 8
5241 LN Rosmalen
info@qbox.nl
+31 (0)73 711 47 56
KVK: 78075645
bottom of page