Over ons

De expertise achter Qbox is enorm en heeft een brede achtergrond in het duurzame vakgebied. Deze achtergrond varieert van ontwikkeling en productie van warmtepompen en warmtepompinstallaties tot diepgaande kennis van thermische energie. Het team achter Qbox heeft de  expertise en ervaring  om grootschalige (energie)projecten te realiseren.


Kern van elke Qbox is de revolutionaire hoog temperatuurwarmtepomp uit de TNG-HT serie van NRGTEQ uit Rosmalen. NRGTEQ heeft het afgelopen decennium een serie volledig traploos modulerende warmtepompen met een brede range afgiftevermogens op de markt gebracht. Dankzij het grote vermogensbereik zijn deze warmtepompen zeer flexibel toepasbaar. De warmtepompen passen zich automatisch en flexibel aan op de warmtevraag in de woning, het gebouw of industrieel proces en geven een constante temperatuur af.

​Met een unieke zelf ontwikkelde besturing wordt bij elke gevraagde uitvoertemperatuur het hoogst mogelijke rendement behaald. Met name op hoge temperaturen heeft de TNG-HT serie zich al meer dan 10 jaar bewezen.

Qbox 

Saffierborch 8
5241 LN Rosmalen

+31 (0)73-7114568
info@qbox.nl

POWERED BY
LOGO_NRGTEQ.png