top of page

Energielabel C?

HEADER_SMAL3.jpg
Kantoren moeten vanaf 1 januari 2023 minimaal energie-label C hebben. Die verplichting is een afspraak in het Energieakkoord uit 2013.
Volgens de wet mag een kantoor dat onder de energielabel C-plicht valt, maar daaraan niet voldoet, per 1 januari 2023 niet meer worden gebruikt. Deze wet geldt niet alleen als u iets huurt, maar is ook van toepassing op uw eigen kantoor! De stap naar label C te maken is echter nog zo eenvoudig niet. Het isoleren van een pand is een flinke geld- en tijdsinvestering. Het aanleggen van vloerverwarming, vervangen van ramen en kozijnen idem. En dan moet de warmtepomp nog komen, met eventueel bronsysteem. Vindt nu nog maar eens een aannemer/installateur die dit nog voor eind 2023 weten te realiseren. En, uw eigenlijke werk heeft eronder te lijden.

Labelsprong

Qbox biedt een innovatieve en snelle oplossing om uw pand op energielabel C of zelfs hoger te brengen. De Qbox is een gasloos alternatief voor de levering van warmte en warm tapwater. Met de Qbox kunt u tot wel 3 labelsprongen maken  met uw gebouw zonder dat u andere maatregelen hoeft te nemen. Latere verbeteringen aan uw gebouw leveren een verdere verduurzaming en daarmee een hoger rendement van de Qbox op. 
Image by Jay Mantri
energielabel-25x-duurder.png
BEELD_WEBSITE-03.jpg
Neem contact met ons op
Qbox B.V.
Saffierborch 8
5241 LN Rosmalen
info@qbox.nl
+31 (0)73 711 47 38


KVK: 78075645
bottom of page