Qbox

De Qbox

De Qbox is een complete en geprefabriceerde totaaloplossing met als kern onze unieke warmtepomp-technologie, geregistreerd als Q-inside.  

De Qbox levert permanent hoge temperaturen en daarmee is het eigenlijk een efficiënte elektrische CV-installatie. De Qbox wordt aangesloten op hetzelfde leidingencircuit in uw gebouw en vervangt daarmee één-op-één uw gasketel. 
En als u dan ook nog overschakelt naar een contract voor 100% groene stroom, heeft u de gehele warmtevoorziening van uw gebouw volledig verduurzaamd. 

All-electric

Aansluiten op bestaande installatie

In één dag

Installatie

Gasloos in één dag

Hout

Bladhaag

Gasloos in één dag

Elke Qbox wordt volledig off-site (prefab) geproduceerd en arriveert op de locatie als een compleet voorbereide plug & play verwarmingsinstallatie. Daardoor blijven de installatiewerkzaamheden beperkt tot maximaal één dag. Uw bedrijfsprocessen worden niet onderbroken en medewerkers zullen de omschakeling nauwelijks ervaren.  

Volledig customized

Groene panelen

Glas

Uw Qbox wordt in de basisuitvoering geleverd in een standaard behuizing, in een kleur (RAL) naar keuze. Optioneel bieden wij ook mogelijkheden om de Qbox of alleen de bronmodule meer of minder opvallend uit te voeren. We hebben een viertal varianten: een aankleding met steenstrips of verschillende soorten hout, een print naar eigen ontwerp of een aankleding met levend groen, rondom de Qbox behuizing die in of op de grond wordt aangebracht. 

Financieel

Lease- en subsidiemogelijheden

 

Financieel

Verwarmen op gas is minstens dubbel zo duur vergeleken met verwarmen op elektra. Onze slimme warmtepomptechnologie zorgt voor een efficiënte inzet van de benodigde kilowatts.

Bent u geïnteresseerd om uw huidige gasrekening te halveren, neem dan contact met ons op. We rekenen het u graag even voor. 

Leasemogelijkheid

Een stevige installatie vergt een forse investering. Maar veel geld is iets anders dan duur. Een te grote investering in één keer? Qbox biedt verschillende leasemogelijkheden aan. De verlaging van uw energielasten is zodanig dat uw maandlasten (energie + lease) er niet door veranderen. 

Subsidie

Het subsidielandschap verandert steeds en bestaat uit onderzoeksubsidies, investeringssubsidies en exploitatiesubsidies. Op verschillende fronten komen onze oplossingen voor subsidiering in aanmerking. Neem nu contact met ons op voor een toelichting op de verrassende mogelijkheden. 

Berekening

Uitgaande van gegevens uit uw situatie maken wij de berekening voor de benodigde Qbox die hetzelfde comfort levert als u gewend was.

Bijvoorbeeld:

Huidig gasverbruik

Gewenste temperatuur

Rendement HR-ketel

Aantal vollast uren

COP

Huidige gasprijs

Indexering gasprijs

Huidige stroomprijs

Indexering stroomprijs

Rente (lease)

Looptijd (lease)

50.000

75

90

2.000

3,50

0,60

3,50

0,10

0,50

3,75

10,00

°C

%

hr/jr

euro

%

euro

%

%

jr

 
Qbox B.V.

Saffierborch 8
5241 LN   Rosmalen

+31 (0)73-7114756
info@qbox.nl